Ilmajoen Musiikkijuhlat

Oopperaa & konsertteja 6.–17.6.2018

Suomi 100 Mannerheim-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla. Waltteri Torikka on Mannerheim. Unohtumattomia konsertteja Ilmajoen Musiikkijuhlilla! Unohtumattomia konsertteja Ilmajoen Musiikkijuhlilla! Unohtumattomia konsertteja Ilmajoen Musiikkijuhlilla! Unohtumattomia konsertteja Ilmajoen Musiikkijuhlilla! Unohtumattomia konsertteja Ilmajoen Musiikkijuhlilla! Apocalyptica plays Metallica by Four Cellos

Nähtävyydet

Yli-Lauroselan talomuseo ja museokahvila

Yli-Lauroselan talo on esimerkki vauraasta eteläpohjalaisesta 1800-luvun talonpoikaistalosta. Sen kaksikerroksisessa päärakennuksessa yhtyy pohjalainen rakennusperinne empirestä omaksuttuihin tyylipiirteisiin. Pihapiirissä on päärakennuksen lisäksi yhdeksän talousrakennusta, joilla kaikilla on ollut oma tehtävänsä taloudenpidossa ja maanviljelyksen harjoittamisessa. Päärakennus on sisustettu 1900-luvun alkupuolen asuun.

Valtion määrärahaleikkausten vuoksi museon kohtalo on viime aikoina kiikkunut vaakalaudalla. Kaikesta huolimatta museo saadaan jälleen tänä kesänä kaikkien iloksi auki.

Osoite: Könnintie 2, Ilmajoki
Anu Kuivaniemi, kahvilayrittäjä
Puh: 045 137 4745
Sähköposti: anu@mittava.fi

Ilmajoen museo

Avoinna kesällä päivittäin klo 11-17, muina aikoina sopimuksen mukaan.

Osoite: Ilkantie 16, 60800 Ilmajoki
Puh: (06) 424 8474
Sähköposti: ilmajoen.museo(a)netikka.fi
www.ilmajoki.fi/k-reitti/museoalku.html

Jari Mäki Oy

Amerikkalaiset kantri&western-tuotteet sekä autovarusteet, lelut, lahjatavarat ym. Erikoisautojen, kuten limusiinien ja amerikkalaisten sheriffin autojen vuokraus kuljettajineen eri tilaisuuksiin.

Opastettuja esittely-kierroksia, mahdollisuus tutustua mieleinkiintoiseen erikoisautovalikoimaan, yrityksen pihapiiriin, korjaamotoimintaan ja Ranchiin. Opastettu esittelykierros kestää n. 20-60 minuuttia riippuen laajuudesta. Myös pelkkä autoihin tutustuminen on mahdollista. Kierroksen hinta on 2 € / hlö. Isommille ryhmille suosittelemme varausta etukäteen.

Tervetuloa Koskenkorvan Amerikkaan!

Avoinna:
ma-pe 8-17
la 9-14
Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Puh: (06) 422 9888
Sähköposti: mail(a)jarimaki.fi
www.jarimaki.fi

Namitupa

Herkkumyymälä, karamellileipurin työnäytöksiä. Perinteiset, aidot polka-karamellit. Kyrönjoella luxuslautta Luxory I.

Osoite: Kauppatie 25, 60800 Ilmajoki
Puh: (06) 424 1912
Fax: (06) 424 1930
Sähköposti: namitupa(a)namitupa.fi
www.namitupa.fi

Lasiateljee Minna Tuohisto-Kokko

Modernia lasitaidetta niin arkeen, juhlaan kuin julkisiin tiloihin. Kesänäyttelyssä 9-23.6.2016 on esillä Ilmajoella vaikuttaneiden taiteilijoiden teoksia. Vapaa pääsy. Muina aikoina vierailut lasiateljeessa sopimuksen mukaan.

Osoite: Tuohistonkuja 141, 61330 Koskenkorva
Puh: (06) 422 9023, 050 313 0222
Sähköposti: lasiateljee(a)netikka.fi
www.minnatuohisto-kokko.fi

Jokilautta Jaakko Ilkka

Risteilyt musiikkijuhlien aikaan 10.-19.6.2016

Risteily Jaakko-Ilkka aluksella antaa upean kokemuksen Etelä-Pohjalaisuudesta sen sydämessä, tulvistaan tunnetulla Kyrönjoella. Paitsi ruokailu lautalla, risteilyyn voidaan liittää myös kuljetus Jussin jokisaunoille tai Ilmajoen Kestikartanoon.

Risteilyt ovat tilausristeilyitä, eli ryhmän tulee varata risteilyaika ennakkoon.
Palvellaksemme monesti tiukkoihin aikatauluihin sidottuja musiikkijuhlavieraita mahdollisimman joustavasti, tarjoamme tuolloin erityisesti ajankohtaan räätälöityjä paketteja. Lähtö- ja paluupaikka voi toiveiden (luonnonvoimien salliessa. Kyrönjoki osaa yllättää) mukaan olla joko oopperan ranta tai läheinen, varsinainen satamamme Herralassa n. 5min siirtymän päässä. Alus on täysin katettu ja siinä on hyvät tilat myös liikuntarajoitteisille esim. pyörätuolin käyttäjille, wc, pöytäpaikat 52hlö:lle. Lautan kioskista karamelleja, virvokkeita ja pohjalaistuotteita.

Ruokailu jokilautalla, ja kyllä maistuu!
Oopperavieraita palvelemaan on tarjolla myös tunnin mittaiset ruokaristeilyt, joilla saadaan nauttia herkullisesta lohi- tai paistilihakeitosta aluksen leppoisasti risteillessä upeassa Kyrönjoki maisemassa. Ruokaristeily on aluksen henkilökunnan opastama tunnelmallinen risteily, keittoruokailu lisukkeinaan leipä, levite, juusto, suolakurkut. Juomana maito, vesi, mehu sekä jälkiruoaksi kahvi/tee ja pitkopulla.

Hinnat:
Risteily (ei ruokailua) 1h oopperaristeily keskustan alueella 12,90eur/hlö.
Kuvauksen mukaisella ruokailulla 25,40eur/hlö.

Risteily (ei ruokailua) 1,5h mittaisella Kyrönjoki-risteilyllä 14,20eur/hlö.
Kuvauksen mukaisella ruokailulla 26,70eur/hlö.

Ilmoitetut hinnat koskevat vähintään 25hlön:n ryhmiä. Pienemmät ryhmät tarjoamme pyynnöstä erikseen.

Musiikkiesitykset. Haitarinsoittaja tai kitaransoittaja tunnelmoimaan ja yhteislaulua vetämään. Hinta 68 €
Kahvitus ryhmäkoosta riippumatta riippumatta sisältäen kahvi/tee ja leivonnainen 3,50 annos.

Mahdollisista yleisöristeilyistä (laiturista kyytiin saapumisjärjestyksessä ilman ennakkovarausta) ilmoitamme toukokuun aikana "yleisöristeilyt" sivulla.

Lisää risteilyistä: Tiedustelut ja varaukset 050 571 5671
www.namitupa.fi tai www.lakeusristeilyt.fi 

Ilmajoen Musiikkijuhlat näkyvät ja kuuluvat Pohjanmaalla, Kyrönjoen rannassa, oopperaesityksinä sekä konsertteina.
Ilmajoen Musiikkijuhlien toimintaan kuuluu myös nuorten oopperakuoron valmennus. Haluamme näin tukea lasten ja nuorten kulttuurikasvatuksellista työtä.

Ilmajoen Musiikkijuhlat ry | Ollilantie 1, 60800 Ilmajoki | Puh. (06) 424 2900 (klo 9-16)