Ilmajoen Musiikkijuhlat

Oopperaa & konsertteja 6.–17.6.2018

Suomi 100 Mannerheim-ooppera Ilmajoen Musiikkijuhlilla. Waltteri Torikka on Mannerheim. Unohtumattomia konsertteja Ilmajoen Musiikkijuhlilla! Unohtumattomia konsertteja Ilmajoen Musiikkijuhlilla! Unohtumattomia konsertteja Ilmajoen Musiikkijuhlilla! Unohtumattomia konsertteja Ilmajoen Musiikkijuhlilla! Unohtumattomia konsertteja Ilmajoen Musiikkijuhlilla! Apocalyptica plays Metallica by Four Cellos

Katsomo ja alue

Tule kokemaan tunnelmallisia hetkiä kesällä Kyrönjoen rantaan!

Ilmajoen Musiikkijuhlien ooppera-areena sijaitsee eteläpohjalaisessa kylämaisemassa, idyllisen Kyrönjoen rannassa. Areenalla on katettu katsomo, jossa on tilaa 1396 katsojalle. Katsomossa on 10 pyörätuolipaikkaa. Katsomo on kolmeosainen ja 21- rivinen. Katsomoon on kulku yläkautta. Koko katsomon kattava katos suojaa yleisöä niin sateelta, tuulelta kuin auringonpaahteeltakin, B-katsomon paikoissa kuitenkin sateen sattuessa kastumisen vaara.Katsomoon voi viedä omia huopia, istuinalustoja ja sadesuojia(ei sateenvarjot)

» Tarkastele katsomoa tarkemmin täältä


Ooppera-alueella on väliajalla mahdollisuus ostaa kahvia, kahvileipää ja virvokkeita kahvilakojusta sekä A-oikeuksin varustellusta ravintolateltasta.

Oopperakahvilamme sijaitsee Ilmajoen kunnantalon yläkerrassa ooppera-areenan läheisyydessä. Oopperakahvilasta on mahdollisuus varata valmiiksi pöytään katettu väliaikatarjoilu oopperan väliajalle. Tilaukset Musiikkijuhlien toimistolta arkisin klo 9-16.

Ooppera-alueella on lisäksi pohjalaisia yrityksiä myymässä tuotteitaan. Ooppera-areenan välittömässä läheisyydessä sijaitsee Ilmajoen museo. Lisäksi alueella on Yli-Laurosela talomuseo, jossa voi kahvitella museokahvila Edlassa. Alueella sijaitsevat myös Ilkanpatsas, Raivaajapatsas ja Könnin patsas.

Henkilöautojen paikoitusalue sijaitsee ooppera-areenan välittömässä läheisyydessä urheilukentällä. Paikoitusmaksu on 4€/auto. Tarvittaessa autolla pääsee ooppera-areenan sisäänkäynnin lähelle.

Ooppera-areenan lipunmyyntipiste sijaitsee paikoitusalueen ja kojumyyntialueen vieressä. Ooppera-areenan lipunmyyntipisteen jälkeen on lipuntarkastuspiste, jonka jälkeen tulevat Ilmajoen museo, kahvimyynti- ja ravintolamyyntipisteet sekä katsomo.

Juhla-alue


» Klikkaa kuvaa nähdäksesi juhla-alueen kartta isompana!


Juhla-alueen sijainti


» Tarkastele karttaa Google Maps palvelussa tästä
 

Ilmajoen Musiikkijuhlat näkyvät ja kuuluvat Pohjanmaalla, Kyrönjoen rannassa, oopperaesityksinä sekä konsertteina.
Ilmajoen Musiikkijuhlien toimintaan kuuluu myös nuorten oopperakuoron valmennus. Haluamme näin tukea lasten ja nuorten kulttuurikasvatuksellista työtä.

Ilmajoen Musiikkijuhlat ry | Ollilantie 1, 60800 Ilmajoki | Puh. (06) 424 2900 (klo 9-16)